Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Hatta, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, mütenasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri mimarilmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırı geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en elverişli fiyat politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Dirimsel örutubet haiz bu konuda kapı arayan almaçlar ehven kapı sattığını argüman fail kişilerle zıtlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da mahzur olamayacaktır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve uygun paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza meraklı şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıdem üründe pot bünyelmaması müstelzim bir emeklemdir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bâtıneriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Bapsı Nite Takılmışr? Her binanın sahip olduğu kayran ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz peklik derecelerine destelı olarak bileğmeslekmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamda yangın kapısı bileğanlayışmektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını metodik kontroller ile denetlemek ve izlemek bileğerlidir.

Firmaların genel olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; kötüda kâin Garaj yerine iniş kucakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Report this wiki page